tisdag 30 september 2008

till havs...? till sans



Jag är så stolt. Jag har just Sansat Mig.

Vi ska få tårta idag, välmenta men aningens fula tårtor med texten "Regina 303" (gissa varför? ;)) och jag var på väg att gå och hämta mobilen för att plåta underverken men - jag Sansade Mig.

Gott.

Gott också med tårta. Jag sitter här och försöker vara duktig (jämnt blodsocker ska visst göra mig pigg och snäll?) med mandlar och physalis, men så slog mig tanken: "Nötter och BÄR? Är jag nån ***** ekorre eller?" och det är jag ju inte, så tårta kommer att sitta fint.

Fett och socker. När det nu är så farligt, varför är våra hjärnor konstruerade så att det är just fett och socker som får belöningssystemet att gå i spinn och mungiporna att peka uppåt? (och så undrar folk varför man är agnostiker, va)

Nä. Frukt är inte godis i dag heller.

---
Apropå tårta, genierna i Expressens debattfält är igång igen:

Postat av Anders111 25 den 29 sep 2008 kl 21:25
Varför är det nästan bara tjejer som säger att killa gillar mulliga tjejer? Jag har aldrig träffa en kille (om han inte är desperat) som tycker mylliga tjejer med lite ölmage är snyggt.. Det är verkligen synd om killar som är tillsammans med mulliga tjejer som inte bryr sig om sin egen kropp.

*gråt* Stackars Kristoffer, mitt hjärta blöder. Jag har å andra sidan ingen ölmage. Min putiga mage är omsorgsfullt uppbyggd med hjälp av choklad, stundtals väldigt dyr sådan, varför magen i sig får betraktas som ganska värdefull ;)

Inga kommentarer: